Contactati-ne

+40(0)232.216.111

Impermeabilizant

DURAHIT® WP 107 (DM)

Aditiv de impermeabilizare special conceput pentru a creste rezistenta la apa a betonului, imbunatatind in acest mod durabilitatea. DURAHIT®WP 107 (DM) scade absortia capilara a apei din beton, fiind potrivit mai ales betonului expus temporar sau permanent la apa. Aplicatiile in care se poate utiliza DURAHIT®WP 107 (DM) sunt piscine si rezervoare de apa, statii de epurare si tratare a apei, fundatii si subsoluri, elemente prefabricate, constructii ce retin apa, constructii de drenaj, constructii din beton armat in mediul marin.

Fisa tehnica

Fisa tehnica de securitate

Declaratie de performanta

DURAHIT® WP500(DM)

Agent de impermeabilizare special conceput pentru hidrofobizarea in adancime si respingerea optima a apei, fiind astfel potrivit chiar si in cele mai dificile proiecte. DURAHIT WP 500 (DM) reactioneaza cu matricea de ciment in timpul procesului de hidratare si genereaza astfel o structura hidrofoba a betonului. Efectul hidrofobic reduce aspiratia capilara si scade proprietatile betonului de absortie a apei. Agentul de impermeabilizare realizeaza un mecanism de protectie foarte eficient, asigurând impermeabilitatea optima a apei, Diminuarea coroziunii otelului și o eficienta sporita impotriva aparitiei defectelor vizuale cum ar fi eflorescenta.

Fisa tehnica

Fisa tehnica de securitate

Declaratie de performanta

DURAHIT® WP800(DM)

Agent de impermeabilizare pentru producerea betonului si conceput mai ales pentru constructii precum rezervoare, statii de epurare si tratare a apei, tuneluri si retele de metrou, bolti subterane, fundatii, locuri de parcare, elemente prefabricate, protectii de coasta, structuri de rezistenta la contactul cu marea. DURAHIT WP 800 (DM) reactioneaza cu matricea de ciment in timpul procesului de hidratare si genereaza astfel o structura hidrofoba a betonului. Efectul hidrofobic reduce aspiratia capilara si scade proprietatile betonului de absortie a apei. Avand aceste proprietati, aparitia eflorescentei si daunelor provocate de inghet sunt reduse la minim.

Fisa tehnica

Fisa tehnica de securitate

Declaratie de performanta

DURAHIT Crystal Ad 1000

Aditiv de impermeabilizare integrala, cristalin, sub forma de pudra, special conceput pentru asigurarea unui sistem de impermeabilizare completă a betonului in diverse proiecte. DURAHIT Crystal Ad 1000 este recomandat in special pentru betoane aplicate in structuri marine (docuri, porturi), baraje si rezervoare de apa, structuri de retentie a apei, piscine, tuneluri si constructii subterane, instalatii de tratare a deseurilor, subsoluri si fundatii, prefabricate din beton. Prin utilizarea de DURAHIT Crystal Ad 1000 se obțin avantaje precum miminuarea semnificativa a penetrarii apei, rezistenta interioara si exterioara impotriva presiunii hidrostatice ridicate și rezistenta sporita impotriva substantelor chimice.

Fisa tehnica

Fisa tehnica de securitate

Declaratie de performanta

PROTECT HCS(ST)

PROTECT HCS(ST) generează o structură hidrofoba betonului în timpul procesului de producție. Ca rezultat, pătrunderea apei în betonul întărit este minimizata. Astfel, apariția eflorescentei este redusă și rezistența la îngheț este îmbunătățita în mod semnificativ. Prin urmare, PROTECT HCS(ST) contribuie la fabricarea unor betoane durabile și sustenabile. PROTECT HCS(ST) stabilizează textura betonului și împiedică formarea tendinței de segregare. În plus, PROTECT HCS(ST) imbunatateste lucrabilitatea și compactarea betonului atingand, o structură omogenă.

Fisa tehnica

Fisa tehnica de securitate

Declaratie de performanta

PROTECT HWR-80 (DM)

PROTECT HWR-80(DM) este un agent foarte eficient de impermeabilizare adecvat pentru productia si arhitectura din produse de beton cu absorbtie redusa de apa. Utilizarea aditivului PROTECT HWR-80(DM) reduce riscul produs de eroziune, cum ar fi daunele provocate de sarea provenita din inghet-dezghet si apariția eflorescentei este redusă în mod semnificativ. Prin urmare, PROTECT HWR-80(DM) contribuie la fabricarea unor betoane durabile și performante si poate aduce o contributie majora mediului inconjurator. PROTECT HWR-80(DM) genereaza o structura hidrofoba betonului. Acest produs a fost special dezvoltat pentru betonul arhitectural si se aplica in toate segmentele unde se folosesc betoane (betoane redy-mix, elemente prefabricate, elemente produse din betoane semi-umede).

Fisa tehnica

Fisa tehnica de securitate

Declaratie de performanta