Contactati-ne

+40(0)232.216.111

Cine suntem

Betonchemie BTC este o  companie 100 % cu capital romanesc privat,  ce a luat fiinta in primul rand din pasiunea pentru cercetare in domeniul betoanelor, apoi din dorinta de a contribui la realizarea si dezvoltarea de proiecte durabile .

Betonchemie BTC este  una dintre companiile pionere ce au introdus aditivii pentru betoane pe piata din Romania si in special in zona Moldovei.

In decursul timpului am lucrat cu mai multi producatori de aditivi pentru betoane dar in cele din urma am ales calitatea. Astazi suntem importatorii si distribuitorii unici pentru Romania a produselor chimice pentru betoane fabricate de catre Ha Be Betonchemie GmnH.

Am pornit de la livrari zonale si am ajuns astazi sa livram in toate regiunile Romaniei. Ceea ce ne-a impus pe piata nu este pretul ci calitatea deosebita a produselor. Avem in portofoliul nostru o gama variata de produse cu solutii pentru orice tip de proiect.

Noi consideram fiecare proiect ca o noua provocare si datorita acestui fapt putem afirma cu mandrie ca suntem cei mai buni si ca motto-ul  “You can count on us” ni se potriveste cel mai bine.