Contactati-ne

+40(0)232.216.111

Cariere

Politica HR

In cultura BETONCHEMIE BTC SRL, oamenii reprezinta resursa cea mai importanta si un atu competitiv major. Din aceste considerente, prin polititca noastra de resurse umane acordam o importanta deosebita urmatoarelor aspecte:

  • Existenta unui mediu de lucru motivant;
  • Alcatuirea unor echipe inchegate in jurul valorilor BETONCHEMIE BTC;
  • Oferirea de beneficii competitive si diverse: oportunitati de dezvoltare a carierei, programe de training sau activitati de recreere.

Astfel, la BETONCHEMIE BTC ai oportunitatea de a te dezvolta  si de a-ti pune in aplicare experienta intr-un mediu organizat, placut, in cadrul unei companii orientate catre succes.

Aducerea Omului potrivit la Locul potrivit si la Timpul potrivit poate influenta decisive rezultatele companiei. Prin urmare, BETONCHEMIE BTC este preocupata permanent in identificarea de oameni talentati, ambitiosi si energici.

Posturi vacante

1. Laborant

Status: ACTIV

2. Gestionar Depozit

Status: ACTIV

3. Reprezentant Tehnic si Comercial Zona N-V: Satu Mare, Maramures, Salaj, Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj, Mures, Harghita

4. Reprezentant Tehnic si Comercial Zona S-V: Gorj, Olt, Mehedinti, Dolj, Arges, Valcea, Teleorman

5. Reprezentant Tehnic si Comercial Centrul Tarii: Arad, Timisoara, Caras-Severin, Hunedoara, Alba, Sibiu, Brasov, Covasna

Pentru aceasta, te rugam sa ne trimiti o scrisoare de intentie si CV-ul la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., iar colegii nostri din Departamentul de Resurse Umane te vor contacta cu siguranta atunci cand va exista o oportunitate potrivita calificarilor si aspiratiilor tale profesionale.

Valorile noastre sunt integritatea, corectitudinea, loialitatea fata de client si permanenta preocupare de a pune la dispozitia clientilor nostri solutii potrivite necesitatilor in domeniu.

Daca impartasesti valorile Beton Chimie, te asteptam cu drag in randul unei echipe tinere, dinamice, entuziaste si motivate!