Contactati-ne

+40(0)232.216.111

Despre noi

BETONCHEMIE BTC SRL este importator si distribuitor unic in Romania a produselor chimice pentru betoane fabricate de catre Ha Be Betonchemie GmbH.

Evolutia noastra este cea care ne-a asigurat una dintre pozitiile de top in randul companiilor de profil din Romania si care ne-a ajutat sa castigam increderea clientilor si partenerilor nostri. Avantajul nostru competitiv consta in calitatea ridicata a produselor  pe care le importam precum  si in experienta deosebita a echipei ce beneficiaza zilnic de suportul colegilor de la Ha Be Betonchemie.

Ne plac provocarile si raspundem cu promptitudine nevoilor si asteptarilor clientilor carora le devenim parteneri in noi si noi proiecte de succes.

Avem  o gama extinsa de aditivi pentru betoane adresate catre toate domeniile in care se folosesc betoane: pompabile, rutiere, prefabricate, pavaje etc  si suntem unul dintre principalii integratori de solutii, adaptate fiecarui tip de proiect. Astfel, punem la dispozitia clientilor nostri solutii personalizate, dezvoltate cu cele mai noi si mai performante tehnologii.

Toate acestea se realizeaza cu succes, zi de zi, datorita echipei de specialisti. Suntem tineri, dinamici, creativi si responsabili. Ne dorim sa ne puneti la incercare, sa ne provocati si va asiguram ca vom acorda importanta tuturor solicitarilor d-voastra asa cum spune si motto-ul “You can count on us”.