Contactati-ne

+40(0)232.216.111

Aditivi speciali pentru beton torcretat

PANTARHIT® T 405(FM)

Superplastifiant de înaltă performanță, special conceput pentru aplicații de mixuri umede, în construcții subterane sau tuneluri. Pantarhit T405® (FM) are excelente efecte de plastifiere care cresc fluiditatea și lucrabilitatea betonului în mod semnificativ. În plus, formula specială a produsului permite atât stimularea fluidizării betonului cât și capacitatea amestecului umed de a fi torcretat. Pantarhit T405® (FM) stabilizează structura betonului, optimizează dezvoltarea rezistențelor și îmbunătățește compactarea acestuia.

Fisa tehnica

Fisa tehnica de securitate

Declaratie de performanta

GECEDRAL® F 100 A

Accelerator de întărire pentru beton torcretat, GECEDRAL® F 100 A este potrivit aplicațiilor care necesită o rezistență timpurie ridicată, fără a afecta rezistența finală a betonului. Se obține o aderență optimă, rezistență inițială mare, cu un raport A/C sub 0,5 ( incluzând umiditatea agregatelor și conținutul de apă al altor aditivi). Avantajul principal al soluției, comparativ cu suspensiile constă în simplitatea dozării lichidului prin pompele de dozare. Nu se recomandă utilizarea pompelor cu impuls de forfecare ridicata. Cele mai bune rezultatea se obțin prin dozarea de GECEDRAL® F 100 A cu pistolul.

Fisa tehnica

Fisa tehnica de securitate

Declaratie de performanta

GECEDRAL® F 0200 HP

Accelerator de întărire pentru beton torcretat, GECEDRAL® F 2000 HP a fost special conceput pentru a dezvolta o rezistență timpurie ridicată, fără a afecta rezistența finală a betonului. Aditivul asigură aderență optimă, rezistență inițială mare, cu un raport A/C sub 0,5 ( incluzând umiditatea agregatelor și conținutul de apă al altor aditivi). Avantajul principal al soluției, comparativ cu suspensiile constă în simplitatea dozării lichidului prin pompele de dozare. În cazul aplicațiilor cu cerințe reduse la lipirea si grosimea stratului, împușcat într-o singură aplicare, sunt suficiente amestecuri cu un raport A/C mai mare. Nu se recomandă utilizarea pompelor cu impuls de forfecare ridicata. Cele mai bune rezultatea se obțin prin dozarea de GECEDRAL® F 2000 HP cu pistolul.

Fisa tehnica

Fisa tehnica de securitate

Declaratie de performanta