Contactati-ne

+40(0)232.216.111

SUPERPLASTIFIANT PENTRU BETON PREFABRICAT

PANTARHIT®(FM)FT500

Aditiv superplastifiant de înaltă performanţă pretabil pentru producţia de prefabricate. PANTARHIT®FT500(FM) reduce compactarea betonului la minim. Acest aditiv asigura dezvoltarea de rezistente initiale timpurii chiar si la temperaturi joase fara a necesita un tratament termic. Superplastifiant de înaltă performanţă are un efect remarcabil în amestecul de beton cauzand forţe de repulsie sterica. Astfel, amestecul devine omogen şi cu vascozitate redusă, care permite o îmbunătăţire remarcabilă atât a lucrabilitatii cat si a compactabilitatii betonului. PANTARHIT® FT500(FM) se preteaza si pentru betonul SCC si ECC.

Fisa tehnica

Fisa tehnica de securitate

Declaratie de performanta

PANTARHIT®FT750(FM)

PANTARHIT®FT750(FM) este un superfluidizant de înaltă performanţă pentru elemente prefabricate din beton şi potrivit în special pentru beton cu consistenţă mare la un raport a/c scazut. PANTARHIT®FT750(FM) asigura dezvoltarea de rezistente initiale timpurii chiar si la temperaturi joase fara a necesita un tratament termic. Se reduce astfel timpul de asteptare si productivitatea poate fi sporită eficient. Datorita proprietatilor sale ridicate de plastifiere PANTARHIT® FT750 (FM) transforma betonul (S1), în beton foarte fluid (F6). PANTARHIT® FT750(FM) reduce energia de compactare la un nivel minim.

Fisa tehnica

Fisa tehnica de securitate

Declaratie de performanta

PANTARHIT®PC150(FM)

Aditiv superplastifiant de înaltă performanţă pretabil pentru producţia de prefabricate. Datorita proprietatilor sale ridicate de plastifiere PANTARHIT®PC150(FM) atinge rezultate deosebite la raporturi apa/ciment scazute. Asigura dezvoltarea de rezistente initiale timpurii chiar si la temperaturi joase fara a necesita un tratament termic. Potrivit pentru compactarea sigura si usoara a betonului (SCC). Reduce timpul de decofrare crescand astfel productivitatea.

Fisa tehnica

Fisa tehnica de securitate

Declaratie de performanta

PANTARHIT®PC170(FM)

Superplastifiant de inalta performanta, special conceput pentru beton cu o consistenta inalta si raporturi A/C scazute. PANTARHIT® PC 170 (FM) este folosit pentru producerea betonului prefabricat si a betonului autocompactant (SCC). PANTARHIT® PC 170 (FM) imbunatateste dispersia cimentului in beton, asigura o lucrabilitate mai buna si faciliteaza compactarea betonului. Prin folosirea de PANTARHIT® PC 170 (FM) in amestecul de beton rezistentele initiale sunt mult marite, iar timpul de decofrare poate fi redus semnificativ.

Fisa tehnica

Fisa tehnica de securitate

Declaratie de performanta

PANTARHIT®PC180(FM)

Aditiv superplastifiant de inalta performanta folosit pentru producerea de beton cu raport A/C scazut si cu dezvoltarea de rezistente foarte mari in stadii initiale, PANTARHIT® PC 180 (FM) se foloseste la producerea betonului prefabricat. Chiar si la temperaturi scazute, PANTARHIT® PC 180 (FM) permite dezvoltarea rezistentei in fazele initiale fara a necesita tratament termic. Prin utilizarea superplastifiantului PANTARHIT® PC 180 (FM) energia de compactare poate fi conservata, timpul de cofrare poate fi redus iar ciclul de intarire optimizat.

Fisa tehnica

Fisa tehnica de securitate

Declaratie de performanta